Sunday, 19 April 2015

Apa aktiviti PhytoRich7 sebelum ini..

Assalamualaikum..


Nak share sikit pasal aktiviti yg team PhytoRich7 @ PR7 ni buat sepanjang kami bersama2.. kat sini Azua nak share pics kami.. ada sharing, ada coaching, ada outing.. yang pasti kami HAPPYYYY.... buat biz santai2 saja..tp income lumayan, team yg SUPERRR BESTT... Yg pasti sharing kami di merata tempat yea..kami aktif bergerak utk berjumpa rangkaian kami .....muahhhh

PHYTORICH7 TERBAIKKKKK!! LOVE UOLSS....













































CALL / WHATSAPP
+6012.7697172




A Z U A E I D A




PR7 di Batu Pahat 19 Apr 2015

Assalamualaikum...


Nak cite semalam pegi Batu Pahat. Syoknyerrr...sebab apa? Sampai2 jek terus pekena Asam Pedas Kepala Ikan Merah my peberet ni hah...dah 13 tahun mmg asam pedas pakcik ni terbaikkk buat Azua....psstt...siap tapau kuah bawak balik lagi..hahaha...



Settle makan solat jap di Masjid Batu Pahat then terus ke BP Mall... Biz talk jap ttg pastu buat aktiviti edar Flyers sblm balik. Sambil edar flyers pun sempat lagi shopink purse n skirt 😍😍.... 

Alhamdulillah...rezeki tu ada di mana2 cuma kite kene berani buka peluang pada semua orang. Berhenti bagi alasan dan terus bertindak. Hasilnya....syukurrrr kepada Allah...😊😊😊😊




CALL / WHATSAPP
+6012.7697172



A Z U A E I D A







Thursday, 9 April 2015

BIZ ONLINE, INCOME KEBABOM!!!

Assalamualaikum semua...

Sebelum tido just nak share sedikit income Azua sejak buat biz Phyto.

Bukan senang nak senang dan bukan susah nak senang. Nak ke Taknak? Azua NAKKK....sebab tu Azua buat keputusan pada Oct 2013 utk join biz Phyto ni... dan inilah hasilnya....





Income 6 Figures


Menerima Cek Replika untuk 5 figures achiever



Income 2 bulan 50K++


Anugerah Leader Harapan 2015



ALAD 2015



Alhamdulillah...inilah kejayaan2 Azua dengan biz PhytoScience. Jangan ditanya macammana Azua dapat ini semua tetapi tanya diri bagaimana nak buat dan dapat macam Azua. Nak tahu? Jom kite sembang2 pasal biz Phyto. Azua memang nak kongsikan dengan uols semua.



CALL/WHATSAPP
+6012.7697172



A Z U A  E I D A